zaterdag 30 maart 2013

De bezorger 18+

Scheldend en vloekend liep hij naar de bestelbus op het terrein van zijn werkgever. Altijd nog zo'n kutklusje op de vrijdagavond. Hij stapte in het busje en keek op de papieren waar hij naartoe moest. Hij zag dat hij ergens midden in de stad moest zijn en dat maakte zijn humeur er niet beter op. Dat zou ook nog niet even vlug gebeurd zijn met deze drukte en hij ging op weg.

Aangekomen bij het adres zag hij dat hij voor een groot huis stond , stapte uit en haalde de doos die hij af moest leveren achter uit de bus. Hij belde aan en wachte af. De deur ging open en een warme stem zei met zwoele stem dat hij maar even door moest lopen en de doos binnen te zetten.
Zijn humeur werd meteen weer goed en liep naar binnen. 

Terwijl hij de doos op tafel zette vroeg de vrouw of hij wat wilde drinken en hij zei dat hij wel een bakkie wilde. De vrouw , die haar hand door haar prachtige lange zwarte haren haalde zei dat ze zelf aan een baco zat en als hij wilde hij ook wel wat sterkers kon krijgen. Hij zei dat hij dan ook wel een baco luste en keek haar blozend aan. De vrouw was gekleed in een kort zwart jurkje wat eigenlijk net te kort was en liep op lange zwarte laarzen met erg hoge hakken. Hij keek haar na terwijl ze richting keuken liep en voelde meteen het tintelen in zijn ballen.

De vrouw kwam terug met zijn glas en zei dat hij rustig aan kon doen. Terwijl hij aan z'n baco nipte , hij was flink sterk , opende de vrouw de doos. Hij verslikte zich bijna in zijn baco toen hij zag dat de vrouw een flinke dildo uit de doos haalde. De vrouw keek hem aan en glimlachte , nog nooit een dildo gezien vroeg ze aan hem en gaf een lichte zoen op de eikel van de dildo.
Hij stamelde van wel maar dat hij dit nu niet verwacht had. De vrouw kwam wat dichter tegen hem aan staan en fluisterde dat ze de dildo eigenlijk wel even wilde proberen. Eigenlijk had hij haar het liefst vastgepakt maar dat durfde hij niet. De vrouw draaide weer weg van hem en ging op de tafel zitten. Ze spreidde haar benen en ging met haar vingers over haar roze string terwijl ze naar hem keek. Kom maar dichterbij fluisterde ze hees en hij ging op de stoel zitten die recht voor haar stond. langzaam liet ze één vinger in haar stringetje glijden. Ik zal je eens laten zien wat ik ga doen met die dildo zei ze geil en haalde de dildo langs haar kutje. De vinger die in haar stringetje , en in haar kutje zat kwam weer tevoorschijn en ze trok haar stringetje uit. Ze gaf het slipje aan hem en spreidde haar benen nog wat verder terwijl ze de dildo tegen haar lipjes aandrukte. Zachtjes bewoog ze hem op en neer steeds harder tegen haar heerlijke kutje aan , en liet ze de dikke grote dildo naar binnen glijden. Hij had het niet meer , kijkend naar haar voelde hij zijn keiharde pik tegen zijn spijkerbroek kloppen. Hij stond op en knoopte zijn broek open.
De vrouw keek geamuseerd naar hem terwijl ze zichzelf neukte met de dildo. Haal 'm maar tevoorschijn hijgde ze. Zijn harde neukstaaf sprong uit zijn benarde postie en hij begon er langzaam aan te trekken. De vrouw hijgde en kreunde en bewoog steeds harder met de dildo in haar geile grotje terwijl hij aan die grote pik van hem trok. Hij zette een stap naar voren en stond nu tussen de benen van de vrouw aan zijn lul te trekken. Dit kon hij niet lang volhouden dacht hij nog net en meteen spoot hij zijn zaad over de handen en de dildo en het kutje van de vrouw.
De vrouw voelde het zaad op haar komen en hard kreunend kwam ze klaar. 
Ze haalde de dildo uit haar genotsgrotje en likte het geil en zijn zaad van de dildo en haar vingers.
Dat was heerlijk zei ze tegen hem terwijl ze opstond en hem een vluchtige zoen op zijn mond gaf.

Hij knoopte zijn broek dicht , dronk z'n baco op en ging op weg naar de voordeur. Bij de voordeur pakte de vrouw hem beet en drukte haar lippen op z'n mond. Een heerlijke lange warme tongzoen volgde. Hij kreeg alweer een harde pik maar voordat hij haar verder kon betasten liet ze hem los en zei dat ze de volgende week weer een pakketje zou krijgen. 

Hij sprong in z'n bus en ging naar huis ... 

1 opmerking: